index A
|
index
|
nazwa
|
dawkowanie
|
opis
|
20VP559
|
2167
|
Almonat Super Combi Gus 97 po 25 kg
|
50 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i peklowanych, zawiera karagen i fosforany. Poziom fosforanu jako P2O2 w wyrobie gotowym ok. 3000 ppm
|
20VP608
|
5205
|
Almonat Super Combi GUS 97 PH po 2,50 kg N
|
50 g / 1 l solanki
|
20VP558
|
2166
|
Almonat Super Combi 97 FA po 2,50 kg N
|
50 g / 1 l solanki
|
Środek nastrzykowy bez dodatku karagenu ze zwiększonym dodatkiem fosforanu (3000 ppm w gotowym wyrobie) ze smakiem „szynkowej FA” zaleca się stosowanie łącznie z białkiem, przeznaczony do nastrzyku 50%
|
20VP563
|
5185
|
Almonat Super Combi GUS 97 PAMSO po 4 kg
|
40 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i peklowanych
|
20VP561
|
5165
|
Almonat Super Combi 2000 po 4,50 kg
|
45 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat do produkcji wyrobów parzonych i wędzonek. Nie zawiera karagenu
|
20VP580
|
5170
|
Almonat Super Combi 2000-FL po 4,50 kg
|
45 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych i wędzonek bez karagenu ze smakiem FL
|
20VP616
|
5250
|
Almi Gamma 50 po 3,30 kg
|
33 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych- nastrzyk wędzonek (50%), Tania i skuteczna solanka nastrzykowa. Wymaga dodatku białka
|
20VP636
|
5251
|
Almonat Gamma 50-Kon. po 3,30 kg
|
33 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy przeznaczony do produkcji wyrobów parzonych, szczególnie typu szynka konserwowa. Nadaje wyrobowi smak typowej szynki z puszki. Wymaga dodatku białka
|
20VP678
|
5370
|
Almi Gamma 50 TR Special po 3,40 kg
|
34 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny fosforanowy preparat solankowy do produkcji wyrobów parzonych i wędzonek o zwiększonej zdolności żelowania. Ze smakiem mięsnym, nastrzyk 50%. Wymaga dodatku białka
|
20VP688
|
5372
|
Almonat Gamma 50 TR o.G. po 3,40 kg
|
34 g / 1 l solanki
|
Specjalistyczny preparat solankowy do wyrobów parzonych i wędzonek (nastrzyk 50%), bez dodatków smakowych. Wymaga dodatku białka
|
20VP833
|
5427
|
Almi beta 50% FL po 21 kg
|
35 g / 1 l solanki
|
Preparat do przygotowania solanek nastrzykowych na przyrost 50%. Pozwala na uzyskanie bardzo dobrej wydajności przy zachowaniu naturalnego charakteru wyrobu
|
20VP788
|
5418
|
Almonat delta 50 po 3 kg
|
30 g / 1 l solanki
|
Tania i silna solanka do nastrzyku 50-60%. Zawiera silnie żelujące karageny. Zalecamy rozpuszczanie razem z solą peklującą by zapobiec powstawaniu splitów
|
20VP827
|
5283
|
Almi gamma FL 50 komplet po 11 kg
|
55 g / 1 l solanki
|
Kompletna solanka do nastrzyku wędzonek przyrost 50%. Niedroga i łatwa w stosowaniu, ze smakiem szynki FL
|
20VP817
|
5422
|
Almi delta 50 komplet po 22,50 kg
|
45 g / 1 l solanki
|
Preparat solankowy do peklowania nastrzykowego na przyrost 50-70% z dodatkiem błonnika. Środek kompletny, wystarczy dodać peklosól. Pozwala uzyskać dobry jakościowo i niedrogi wyrób. Polecamy do polędwicy
|
20VP773
|
5199
|
Almonat s.c.polska ES-nastrzyk po 15 kg
|
60 g / 1 l solanki
|
Środek do solanek do nastrzyku 50-60% o zwiększonej zawartości fosforanów, bez karagenu. Pozwala otrzymać wyrób bez splitów karagenowych, dobrej wydajności i smaku. Nie polecamy do wyrobów składanych
|